Somat raakakakut

Luonnollisesti Lapista

Aidoista raaka-aineista gluteeniton, maidoton ja vegaaninen raakakakku. Kakut tehdään tilauksesta tuoreina. Voidaan myös pakastaa siis kotona.

Makuina:

SomaStyle | Heli Alatalo, Cafe Soma Oy.

Somat raakakakut

Luonnollisesti Lapista

Aidoista raaka-aineista kittilässä leivotut raakakakut. Kakut leivotaan tilauksesta tuoreina, joten voit ne helposti myös pakastaa myöhempää käyttöä varten. Kakut ovat gluteenittomia, maidottomia eivätkä sisällä lisättyä sokeria. 

Makuina:

RAAKAKAKUT IHASTUTTIVAT
 
Raakakakut ovat olleet pitkään intohimoni kahvilassa. Kahviloissani asioinut on voinut nähdä tai maistaa niitä, sekä tilata yksittäin ostettuna kotiinsa.
 
Raakakakut ovat kakkuja, jotka tekevät sinulle hyvää. Ne on valmistettu aidoista raaka-aineista ja maut tulevat suoraan Lapin puhtaasta luonnosta. Kakkuja ei  kypsennetä ja niihin käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita. 
 
KAKKU KOTIISI TAI MÖKILLE
 
Somat raakakakut voit löytää verkkokaupasta. Tilaukset on tehtävä kahta arkipäivää ennen noutoa Kittilästä. Kakut  voidaan myös toimittaa 20€:n lisämaksusta Leville tai sitä lähemmäs. Kittilän kirkonkylälle toimitus on maksuton.
Soma on liittynyt myös Kittilän REKO-rinkiin, joten seuraa ryhmää Kittilän REKO-ryhmää somessa ja näe jakeluajat myös sieltä.

Somat kombuchat

Pirskahtelevaa maitohappobakteerijuomaa suoraan Lapin luonnosta! Syntynyt täysin rakkaudesta lajiin <3

Makuina:

SomaStyle | Heli Alatalo, Cafe Soma Oy.

Somat kombuchat

Pirskahtelevaa maitohappobakteerijuomaa suoraan Lapin luonnosta! Syntynyt täysin rakkaudesta lajiin <3

Makuina:

Reilu kaksi vuotta sitten kiinnostuin maitohappobakteerijuoma kombuchasta, etenkin sen terveysvaikutuksista. Kasvatin kotonani sienen, josta olen jalostanut kombuchaa aina aika ajoin kahvilaanikin myyntiin. Kombucha on oiva vaihtoehto kun etsitään terveellistä vaihtoehto limonadille tai alkoholijuomalle. Se on kuplivaa ja maukasta. Huomioitavaa on, että se saattaa sisältää käymisprosessistaan johtuen myös pieniä määriä alkoholia.

Kombucha on käytännössä teetä, jonka elävä maitohappobakteerisieni eli scoby laittaa käymään ja juoma hapottuu. Hapotuksen jälkeen juoma maustetaan ja lopulta pullotetaan lopullisiin tuotepakkauksiinsa. Soman Kombuchat valmistetaan lappilaisesta, puhtaasta vedestä,  ruokosokerista sekä makuina toimivat luontomme omat superfoodit eli hilla ja
mustikka. Tämä on todellinen arktinen herkku, joka tekee hyvää suolistollesi
maitohappobakteereineen. Jokainen kombucha erä on oma käsityönsä ja omanlaisensa.
Kahta samanlaista erää ei ole.

Soman Kombuchat eivät ole pastoroituja, eli iskukuumennettuja, vaan ne ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja käsittelemättömiä, jotta kaikki hyvät ainesosat säilyisivät pullossa loppukuluttajalle saakka. Tämän vuoksi juomat sisältävät todennäköisesti aina vähän sienirihmastoa, joka on täysin turvallista joko juoda tai siirtää sivuun. Se on merkki siitä, että juoma on aitoa ja siinä on ne hyödyt mitä luvataan olevankin.
Tämän takia myöskään säilyvyys ei ole kahta kuukautta pidempi ja sinun tulee aina säilyttää Somat Kombuchat jääkaapissa viileässä.

Kombuchajuomia voi kysellä minulta lisää Ota yhteyttä-sivun tietojen kautta tai puhelimitse 0451521879. Lisään jo olevaa varastoa toisinaan myös verkkokauppaani, josta voit valmiita juomia ostaa. Tsekkaa siis se ensin! Nouto paikan päältä Kittilästä tai toimitus esimerkiksi Leville lisämaksusta 20€.

Soma on myös mukana paikallisessa REKO Kittilä/Levi ringissä (ks. Facebook) , joten jaot myös sitä kautta. 

Maista ja ylläty miten hyvää on omatekoinen kombucha!