Kissatuotteet / Yhdeksän elämää -sarja

SomaStyle | Heli Alatalo, Cafe Soma Oy.

Maalaamani Kissa taulu sai kunnian olla ensimmäinen kahvilani taulu, jonka tuotteistin nyt Cafettoman Soman ajanhengen mukaisesti useammaksi erilaiseksi tuotteeksi ja tekstiileiksi.

Kissat on olleet minulle aina rakkaita, mulla on aina ollut niitä elämässäni. Tällähetkellä niitä juoksentelee kotona parikin ja ne on osa minun pientä perhettä, johon kuuluu minä ja poikani. Kissa edustaa mulle itsenäisyyttä,  leikkimielisyyttä sekä sinnikkyyttä. Kissat voivat tippua monet kerrat maahan, mutta ne tippuu aina jaloilleen. Ne on selviytyjiä. Niillä on sen Yhdeksän Elämää.

Koska olen leijonanainen ja mätkähtänyt maahan sen sata kertaa niin jotenkin samaistun kissoihin. En ota asioita liian vakavasti enkä pyristele vastaan vaan tykkään antautua elämän virran vietäväksi. Mietin aina opin kautta takapakkini. Ja sitten nousen ylös, entistä vahvempana. Matkanteossa eteenpäin auttaa positiivinen ote ja leikkimielinen kepeä luonteeni. Minun motto on “Ei väliä kuinka monesti kaadut. Tärkeintä on, että nouset aina ylös. Elämä on sitä varten , että voit syntyä aina uudelleen”.

Tästä kaikesta syntyi siis ihka ensimmäinen tuotteistettu sarja, jonka nimi ei olekkaan “kissa” vaan Yhdeksän elämää. Tämä sarja on oodi kaikille meille, joilla on välillä tosi vaikeaakin elämässä, mutta jotka jaksaa miettiä positiivisesti ja jatkaa matkaa. Kaatuvat ja rämpivät, mutta aina nousevat ylös, entistä vahvempina. Tämä sarja tuo toivottavasti valoa ja iloa, jopa voimaa omistajalleen.

Lisää kuvia löydät Facebookista!

Tuotteista

Somat tekstiilit ja tuotteet, kuten tarjottimet ovat täysin 100% suomalaista käsityötä alusta loppuun. Tuotteet ovat kotimaisia, eettisiä sekä ekologisia.

Konsultoinnissa ja suunnittelutyössä minua on auttanut Zirbaslife Design Oy, jonka kautta tuotteet on tilattu.

Somat luonnonkuitukankaat on painetaan eettisesti ja ekologisesti Suomen ainoassa painotalossa, joka tulostaa myös 100% puuvillaa ja muita luonnonkuituja digitaalisesti.
Tietyissä tuotteissamme käytetty  puuvillapanama on mm. BCI sertifioitu. Kuosit tulostetaan kankaalle vesiohenteisilla reaktiiviväreillä, joilla saadaan aikaiseksi ainutlaatuinen värin syvyys sekä pesunkesto. Materiaalit kestävät normaalin 60 asteen pesun.

Ostamalla Soman Yhdeksän elämää- sarjan tuotteita et osta pelkästään tuotetta
tarpeeseesi. Kannustat sillä useampaa kotimaista yrittäjää, jotka tekevät intohimoisesti omaa työtään ja työllistävät näin useampia tahoja ketjussa. Somat Yhdeksän Elämää lopputuotteet ompelee uskomattoman lahjakas kittiläläinen 16-vuotias nuori Milla Lausmäki, joka tällä tavalla saa tehdä rakastamaansa harrastusta työkseen koulunohella. Ostat monen unelmia ja uskoa siihen, että elämä kantaa ja kaikesta voi selvitä.


Ota yhteyttä mikäli haluaisit nämä ihanan veikeät ja superlaadukkaat kissatuotteet sinun valikoimiisi jälleenmyyntiin. Sovitaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja sopivankokoinen valikoima. 


Tällä hetkellä Yhdeksän Elämää tuotteita löydät seuraavista paikoista:

Levi – Shoppi Levi, Levin Iglut

Kittilä – Tunturikaluste, Lumitähti


Nämä iloisen värikkäät kissa-aiheiset tuotteet löydät verkkokaupasta täältä!

SomaStyle | Heli Alatalo, Cafe Soma Oy.